Pollen parasta

Myymme rumpukuivattua, hajutonta maanparannusainetta, joka sisältää turvetta ja hevosen lantaa. Pollen Parasta sopii erinomaisesti kaikille kasvi-ja kukkamaille, pelloille ja nurmikoille lannoitteeksi ja maanparannukseen. Rumpukuivauksessa tuotteen lämpötila nousee yli +50 C asteiseksi, jolloin itiöt ja siemenet tuhoutuvat. Pollen Parasta on puhdas luonnontuote, se ei polta kasveja eikä sisällä lisättyjä aineita. Eviran valvoma ja hyväksymä tuote.

pollenparasMyynti

Pollen Parasta voit ostaa 40 l säkeissä. Yksittäiset säkit (10 e kpl) voit noutaa Poni-Haasta, lastata autoon ja maksaa käteisellä yläkerran kahvilaan tai tallihenkilökunnalle. Suuremmat erät toimitetaan perille.

Säkkejä voit noutaa arkisin klo 8.00-21.00 ja viikonloppuisin la 9.00-15.00 ja su 9.00-21.00. Aamupäivisin voit maksaa tuotteet tallihenkilökunnalle, iltapäivisin toimistoomme tai kahvilaan (2 krs) ja illalla suoraan ratsastuksenopettajalle. Varaa sopiva raha mukaan käteisenä, henkilökunnan voi olla vaikea antaa rahasta takaisin, jos ovat työtehtävissä.

Hinnasto (pdf)

Tuotemyynti ja tiedustelut Virpi Ranta p. 050-5511022 tai pollenparasta@saunalahti.fi